O adolescentă care a sunat la Telefonul Copilului amenințând că se sinucide a fost găsită și salvată de polițiștii din București5Foto© observator.tv

O adolescentă care a sunat la Telefonul Copilului amenințând că se sinucide a fost găsită și salvată de polițiștii din București

, 17 știri, 18 vizualizări

"În seara de 12 septembrie, Poliția Capitalei a fost anunțată de Asociația Telefonul Copilului că la acel moment se aflau în legătură telefonică cu o minoră, care le-a spus că vrea să moară, că are motive să recurgă la un gest care să conducă la acest final. Psihologul care a interacționat cu fata a reușit să o mențină în convorbire, răstimp în care a anunțat și Poliția.

Imediat au fost mobilizate mai multe echipe și au fost demarate verificări pentru identificarea locației în care se afla minora.

De asemenea, pentru o reacție rapidă, doi polițiști s-au deplasat chiar în call center , de unde transmiteau detalii echipelor din teren, orice informație fiind foarte importantă având în vedere că fata nu a dat detalii despre locația sa", anunță Poliția Capitalei, potrivit news.ro.