O adolescentă de 16 ani s-a sinucis după ce a postat un sondaj pe contul său de Instagram6Foto© antena3.ro

O adolescentă de 16 ani s-a sinucis după ce a postat un sondaj pe contul său de Instagram

, 12 știri, 30 vizualizări

Poliția din statul Sarawak a declarat că victima a postat sondajul pe aplicația de distribuire a fotografiilor cu mesajul: "Foarte important, Ajutați-mă să aleg M / V". După ce majoritatea respondenților au votat "Moarte", aceasta s-a sinucis, conform publicației britanice The Guardian.

Decesul fetei l-a făcut pe un avocat să sugereze că aceia care au votat pentru ea să moară ar putea fi acuzați de îndemn la sinucidere. Ramkarpal Singh, avocat și membru al parlamentului din statul Penang, a declarat: "Ar fi această fată în viață astăzi dacă majoritatea persoanelor care urmăreau contul ei de Instagram ar fi descurajat-o de la sinucidere?

Ar fi ascultat ea oare sfatul oamenilor, de a cere asistență profesionistă, în cazul în care ei ar fi făcut acest lucru? "Oare votul urmăritorilor contului ei de pe rețeaua de socializare a influențat-o, de fapt, în ceea ce privește decizia de a-și lua viața? Din moment ce tentativa de sinucidere este o infracțiune în această țară, rezultă că și îndemnul la sinucidere poate fi considerat la fel".