O femeie și fiica sa de 1 an, au fost accidentate grav pe o trecere de pietoni din Brașov
Foto: jurnalul.ro

O femeie și fiica sa de 1 an, au fost accidentate grav pe o trecere de pietoni din Brașov

8 știri, 6

O femeie de 32 de ani și fiica sa de aproape un an au fost rănite, miercuri dimineață, de un autoturism, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din localitatea Ucea de Sus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, Gabriela Dinu, femeia, care își ținea fetița în brațe, s-a angajat în traversarea DJ 105P pe o trecere de pietoni, prin spatele unui microbuz care oprise pentru debarcarea pasagerilor, moment în care a fost surprinsă și accidentată de un autoturism care circula din direcția Ucea-Victoria.

În urma accidentului, ambele persoane au fost grav rănite, conform sursei citate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja a declarat, pentru AGERPRES, că fetița a fost resuscitată la fața locului și preluată de un elicopter SMURD, care a transportat-o la Târgu Mureș, iar femeia a fost preluată în stare de inconștiență de un echipaj de terapie intensivă și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Brașov.

Poliția a întocmit dosar penal pe numele femeii de 47 de ani care se afla la volanul autoturismului implicat în accident, pentru vătămare corporală din culpă. AGERPRES

    Citește pe jurnalul.ro