O fetiță de 13 s-a prăbușit în casă și a murit, după ce mama sa a lăsat-o singură și a plecat să se distreze într-un pub3Foto© antena3.ro

O fetiță de 13 s-a prăbușit în casă și a murit, după ce mama sa a lăsat-o singură și a plecat să se distreze într-un pub

, 4 știri, 90 vizualizări

O fetiță în vărsta de 13 ani a murit după ce mama sa a lasat-o singură în casă și a pelact să se distreze la un pub. Copila s-a prăbușit pe canapea fără ca cineva să o poată ajuta. Ea a făcut peritonită în urma unui ulcer perforat. Întâmplarea s-a petrecut în Scoția, potrivit BBC.

Autoritățile au aflat că Robyn a fost neglijată de mama sa în ultimul an al vieții sale, deși a tot cerut ajutor. Nu primea de mâncare, era încuiată în casă și nici nu era dusă la spital atunci când avea nevoie. Sunt câteva dintre acuzațiile care i se aduc acum mamei, Sharon Goldie (45 ani).

Copilul a fost descris de vecini ca fiind ”slab, murdar și neîngrijit.”

Robyn a trăit cu mama sa până la patru ani, apoi a fost crescută bunică, unde s-a bucurat de o ”viață stabilă”. Dar în 2017 apoi s-a mutat cu mama ei. Asistenții sociali îi monitorizau cazul și știau că nu este ingrijită așa cum trebuie. Mama obișnuia să bea și să consume substanțe halucinogene. În 2003, ea a fost internată pentru probleme psihice, dar a încetat să-și mai ia medicamentele.