O mașină a intrat într-un grup de nuntași în Brăila, șoferul fugind de la locul accidentului
Foto: www.realitatea.net

O mașină a intrat într-un grup de nuntași în Brăila, șoferul fugind de la locul accidentului

9 știri, 19

Accidentul s-a petrecut pe un bulevard din centrul municipiului Brăila, o mașină care circula cu viteză intrând într-un grup de nuntași care se afla pe trotuar, în fața bisericii.

Martorii spun că mașina avea viteză și, cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul volanului, iar două persoane, o femeie de 29 de ani și un bărbat de 35 de ani, au fost rănite.

„Din primele informații, o mașină de culoare roșie a intrat pe trotuar și a lovit două persoane. S-a întâmplat pe Calea Călărașilor, la Biserica Greacă. Victimele au avut leziuni în special la nivelul picioarelor. Au fost luate de două salvări și transportate la spital”, a declarat corespondentului MEDIAFX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Medicii de la Spitalul din Brăila spun că este posibil ca ca victimele accidentului rutier să aibă nevoie de intervenții chirurgicale.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Brăila, Anghel Tabarac, a declarat că șoferul a fugit de la locul producerii accidentului și, la ora transmiterii acestei știri, este căutat prin oraș.

„Mașina a intrat pe trotuar într-un grup de nuntași. Se fac verificări în vederea localizării șoferului. Știm cine este proprietarul mașinii și încercăm să aflăm cine a condus mașina. Acțiunea este în desfășurare. Șoferul a părăsit locul accidentului. Pe numele lui s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea lo...

    Citește pe mediafax.ro