O femeie româncă violată într-un spital din Italia
Foto: www.cancan.ro

O femeie româncă violată într-un spital din Italia

5 știri, 76

O româncă violată într-un spital din Italia. Victima, în vârstă de 55 de ani, se afla internată într-un spital din provincia Salerno (Campania) și susține că a fost costrânsă să suporte o violență sexuală, în timpul spitalizării sale, din partea unui lucrător socio-sanitar, angajat al unității respective. Ancheta este în curs de desfășurare, informează site-ul vocedistrada.

Autoritățile investighează faptele, iar din puținele informații despre acest caz asupra căruia anchetatorii mențin confidențialitatea absolută, se știe că violența pe care o acuză conaționala noastră a avut loc miercuri, 4 iulie.

După două zile de la viol, în momentul când românca a fost demisă din unitatea sanitară respectivă, a mers la secția de urgență a spitalului din Agropoli unde a fost vizitată de un medic ginecolog.

Medicului și lucrătorilor sanitari de acolo, le-a spus întreaga poveste. Au fost informați carabinierii companiei locale, sub comanda căpitanului Francesco Manna.

S-a demarat o anchetă, iar femeia româncă a fost nevoită să se supună unor noi investigații de specialitate, de această dată la spitalul San Luca din Vallo della Lucania.

Citește și

EXCLUSIV/ Zi plină de emoție pentru un bărbat care la 59 de ani se chinuie să învețe alfabetul. A scris ”NUȚU”. Și a plâns (VIDEO)

    Citește pe libertatea.ro