O tânără din China și-a scos virginitatea la vânzare pentru un iPhone 8

O tânără din China și-a scos virginitatea la vânzare pentru un iPhone 8

7 știri, 90

Și-a scos virginitatea la vânzare pentru un iPhone 8. O adolescentă din China, în vârstă de 17 ani, și-a scos virginitatea la licitație în schimbul unui iPhone 8.

Tânără își dorea foarte mult cel mai nou smartphone de la Apple, așa că a publicat o ofertă online, pe un forum, acolo unde a anunțat că este dispusă să își vândă virginitatea celui care îi va oferi un iPhone 8, potrivit bzi.ro, care citează mirror.co.uk. A înaintat chiar și o sumă de bani: 2.500 de euro.

Însă, din fericire pentru ea, a primit doar o… lecție de viață! Anunțul a fost ”interceptat” de o vloggeriță, care are propriul show în China, iar aceasta a invitat-o pe adolescentă la un ceai, acolo unde i-a explicat de ce este total greșit pentru a face acest pas.

Totuși, fata nu a renunțat la ideea sa și a continuat să caute un bărbat dispus să îi ofere telefonul dorit, pentru a se culca cu el.

Dar nici vloggerița nu s-a lăsat mai prejos și s-a dat drept un potențial client, ademenind-o pe adolescentă la un hotel, acolo unde, într-o cameră, fata era așteptată de… patru bărbați.

Când s-a văzut înconjurată, adolescenta a început să plângă și a renunțat la ideea de a-și vinde virginitatea și de a obține, astfel, un iPhone 8, care oricum nu a rupt gura târgului. Deja, Apple reduce comenzile de componente către furnizori…

Vezi aici totul despre iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

CITEȘTE ȘI… ”Dosarul” TAROM, episod...

    Citește pe libertatea.ro