O tânără din Iași s-a prefăcut moartă după ce a provocat un accident. Furase mașina, băuse și nu avea permis
Foto: a1.ro

O tânără din Iași s-a prefăcut moartă după ce a provocat un accident. Furase mașina, băuse și nu avea permis

5 știri, 33

O tânără din Iași s-a prefăcut moartă după ce a provocat un accident. Polițiștii au aflat însă că Ancuța s-a urcat băută la volan, furase mașina și nici nu avea permis de conducere.

Alarma s-a dat în comuna ieșeană Holboca, după ce un martor a sunat la 112 spunând că o mașină a luat foc, în urma unui accident, iar în autoturism se află o tânără ce pare moartă, scrie ziuanews.ro.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, fiind alertați și pompierii. Medicii au început manevrele de resuscitare și ventilație mecanică.

Tânăra de aproape 20 de ani și-a revenit brusc, iar salvatorii au crezut că au asistat la un miracol. Polițiștii au descoperit, însă, că Ancuța, tânăra care provocase accidentul, se afla într-o stare avansată de ebrietate. Halucinant este că tânăra a recunoscut că s-a prefăcut că e moartă.

Ancuța a fost testată cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,73 de miligrame de alcool în aerul expirat. Mai mult, tânăra nu avea permis de conducere și furase mașina.

„Polițiștii au fost sesizati despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Holboca. Din verificări a rezultat că o femeie ce nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a provocat un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, se pare ...

    Citește pe libertatea.ro