Salvată la 10 ore după ce a căzut în mare de pe un vas de croazieră
Foto: stirileprotv.ro

Salvată la 10 ore după ce a căzut în mare de pe un vas de croazieră

7 știri, 11

O turistă britanică a fost salvată la 10 ore după ce a căzut în Marea Adriatică, de pe un vas de croazieră, la aproape 100 de kilometri de țărmul Croației. Ea a fost găsită de gărzile de coastă, la aproximativ un kilometru de locul în care căzuse peste bord.

Kay Longstaff, în vârstă de 46 de ani, a căzut în mare de pe o ambarcațiune care se deplasa pe ruta Dubrovnik – Veneția. Ea a fost găsită în stare bună de salvatori și a declarat că se simte norocoasă că este în viață.

Kay a lucrat în trecut ca stewardesă pentru Virgin Atlantic și practică frecvent yoga. De altfel, ea a susținut că yoga a salvat-o.

”A spus că a fost salvată de faptul că practică yoga și că în tot timpul în care a fost în mare, ea a cântat pentru a nu simți răcoarea nopții”, a spus un salvator.

Un prieten i-a scris pe pagina de Facebook următoarele: ”Mă bucur atât de mult că ești în viață și că puterea ta te-a ținut în viață. Dumnezeu să te binecuvânteze!”.

Un alt prieten i-a scris: ”Dumnezeule, Kay! Sunt fericit că ești bine! Nu pot să cred ce ai pățit!”.

Kay a povestit ulterior unei televiziuni din Croația că este ”norocoasă că este în viață” și că nu știe încă cum a reușit să supraviețuiască o noapte întreagă în apele Mării Adriatice. Momentul în care ea a căzut peste bordul navei ”Norwegian Star” a fost capturat de camerele de supraveghere aflate la bord, potrivit Daily Mail.

Un om de afaceri britanic...

    Citește pe libertatea.ro