Oana Roman a ajuns de urgență la spital! “M-a pus la pat“!
Foto: jurnalul.ro

Oana Roman a ajuns de urgență la spital! “M-a pus la pat“!

5 știri, 135

Oana Roman a ajuns de urgență la spital din cauza unei răceli puternce. Vedeta a postat pe contul de socialiazre un mesaj, în care le mărturisește fanilor că gripa a pus-o la pat.

Ceea ce părea a fi o simplă răceală s-a dovedit a fi ceva mai complicat. Viroza s-a transformat în sinuzită acută, iar Oana Roman a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor.

„Pe mine răceala m-a pus la pat! Voi? Ps. Am ajuns la spital între timp! Viroza s a transformat într- o sinuzita acuta. Deci dacă aveti viroză tratați-vă, că nu e de glumă!”, a scris Oana Roman pe Facebook. Oana Roman a declarat recent că mama ei a fost somată să evacueze apartamentul în care locuiește.

„Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este o hârtie prin care mama este somată să evacueze apartamentul în care sta, în 8 zile de la primirea prezenței, primirea prezenței fiind 18 decembrie! Mulțumesc mult tuturor celor care s-au gândit să ne facă un așa cadou de Crăciun și tuturor celor la care am apelat la ajutor în acest an! Ajutor, nu cerșit! Mulțumesc că m-au ascultat și apoi nu mi-au mai răspuns la telefon și care au un Crăciun liniștit și fără griji.

Mă întreb cu ce am greșit eu oare că să duc această povară! Probabil ne vom confrunta cu jandarmii pentru că este evident că nu e omenește posibil să rezolvăm această mutare într-o zi! S-au gândit să arunce în stradă o femeie de 77 de ani acum de Crăciun. Nici măcar nu ...

    Citește pe libertatea.ro