OFICIAL | Real Madrid s-a despartit de inca un jucator dupa infrangerea umilitoare cu Atletico! A semnat cu o echipa din Premier League2Foto© sport.ro

OFICIAL | Real Madrid s-a despartit de inca un jucator dupa infrangerea umilitoare cu Atletico! A semnat cu o echipa din Premier League

, 4 știri, 17 vizualizări

Real Madrid a fost umilită rivala Atletico Madrid într-un meci amical disputat în SUA. Trupa lui Diego Simeone a câștigat cu 7-3, după ce a condus cu 6-0 la un moment dat, iar Zinedine Zidane a fost foarte nervos la finalul partidei și a făcut un gest care nu s-a mai întâmplat până acum în vestiarul Realului.

Jurnaliștii spanioli au scos la iveală ce s-a întâmplat după înfrângerea umilitoare suferită de Real Madrid, 7-3, în fața rivalei din oraș, Atetico. Potrivit presei din Spania, Zidane a refuzat să dea ochii cu fotbaliștii săi după această înfrângere grea, care l-a durut pe francez. "Zizou" nu a mers în vestiar la finalul meciului, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în mandatul său la Real.

Spanolii susțin că jucătorii Realului îl așteptau în vestiar pe Zidane, pregătiți să fie certați.

După o victorie la penalty-uri cu Arsenal, Real Madrid a simțit gustul unei înfrângeri usturătoare. Atletico Madrid a condus cu 5-0 la pauză, după o repriză de uitat a Realului, apoi a avut chiar 6-0, moment în care Real a dat semne de viață și a redus din diferență, dar în final partida s-a terminat cu scorul de 7-3.