Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid

Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid

23 știri, 57

Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid. Tehnicianul campioanei Europei a anunțat organizarea unei conferințe de presă azi, de la ora 14:00 (ora României). Presa din Spania scrie că evenimentul care a surprins pe toată lumea va avea loc la baza de la Valdebebas.

Zinedine Zidane: ”Am luat decizia de a nu continua în postul de antrenor al lui Real Madrid. Această echipă avea nevoie de o schimbare pentru a rămâne câștigătoare, Băieții, staff-ul, voi, presa, aveați nevoie de un alt discurs”, a explicat Zinedine, care a luat Liga în acest sezon, dar a fost departe de FC Barcelona în La Liga (locul 3, la 17 puncte distanță de campionii catalani).

”Madridul mi-a dat totul, Realul rămâne în inima mea”, a mai spus francezul. ”Voi fi aici, aproape de acest club, pe tot parcursul vieții. Dar, pentru mine, este timpul unei schimbări”.

Președintele Florentino Perez: ”Vreau să-i mulțumesc pentru dedicarea lui, pentru tot ceea ce a făcut pentru Real Madrid în acești ani. Dar. dacă are nevoie de o pauză, o merită din plin. După ce a câștigat Liga Campionilor este o decizie neașteptată, dar trebuie să-i respectăm hotărârea. Mi-ar fi plăcut să-l conving să rămână, însă eu știu cel mai bine ce fel de om este …”.

Apariția lui Zinedine Zidane a fost întârziată pentru câteva momente. Toată lumea deja cunoaște decizia lui de a părăsi Real Madrid.

Zizou a sosit la Madrid pe 4 ianuarie 2016 și plea...

    Citește pe libertatea.ro