Olguța Vasilescu: „Am un mesaj”

Olguța Vasilescu: „Am un mesaj”

9 știri, 151

Ministrul Muncii Olguța Vasilescu a declarat, miercuri, că nu e de acord cu scrisori trimise prin presă, susținând că soluția CEX trebuie să fie una echilibrată și că Paul Stănescu, unul dintre inițiatorii scrisorii anti-Dragnea, îi e amic.

„Nu este în regulă să ne trimitem epistole prin presă. Suntem totuși cel mai mare partid din Europa, dacă este să ne raportăm la scorul electoral și categoric din România și nu cred că trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam. Soluția găsită de CEX trebuie să fie una echilibrată pentru că suntem într-o poziție în care nu se admit greșeli, după aproape doi ani de guvernare bună. Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presă, ci cu discuții așezate în interiorul partidului pentru că nu ne fac bine deloc.

Eu reprezint în Parlament județul care a adus cel mai mare număr de voturi. În acest sondaj comandat de noi partidul are 57%. Mie mi-e foarte greu să cred că sunt județe cu 10-15% ca să ajungă la acel scor dat ca fiind real. Dar să nu uităm că am pornit cu 35% în campania pentru parlamentare și am ajuns la 47% și eu cred că toți avem obligația să ducem guvernarea până la capăt și acest lucru nu-l putem face decât într-un partid unit”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

    Citește pe cotidianul.ro