Olguța Vasilescu, despre cazul "Belina": Ținta este Liviu Dragnea. Sper că Plumb și Shhaideh nu vor demisiona
Foto: www.cotidianul.ro

Olguța Vasilescu, despre cazul "Belina": Ținta este Liviu Dragnea. Sper că Plumb și Shhaideh nu vor demisiona

8 știri, 44

"Din punct de vedere legal, nu există niciun fel de hotărâre de Guvern că se adoptă transferuri de proprietate între administrații. Mai mult decât atât, nu s-a înstrăinat această proprietate, adică ea a rămas tot a statului. Este în patrimoniului Consiliului Județean, nu a fugit nimeni cu lacul, nu l-a mutat de acolo, nu l-a dat altcuiva. (...) Bineînțeles că ținta este Liviu Dragnea. Când vrei să lovești într-o structură, lovești la cap ca să poți să o distrugi", a spus Vasilescu, vineri, la RTV.

Întrebată despre intenția Rovanei Plumb și a lui Sevil Shhaideh de a demisiona, sursa citată a spus că, de fapt, asta se urmărește.

"Nu știu (dacă vor demisiona - n.red.), dar sper că n-o vor face, pentru că asta se urmărește", a mai spus Vasilescu.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusă sub urmărire penală pentru abuz în serviciu de către procurorii DNA în dosarul „Insula Belina”, a anunțat, vineri, Direcția Națională Anticorupție.

Procurorii DNA au extins urmărirea penale față de Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (M.D.R.A.P.), Ionela Stoian, director în cadrul M.D.R.A.P, Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator principal în cadrul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alexandria, Rodica Gușă, asistent-registrator în cadrul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alexandria, Anduța Alex...

    Citește pe mediafax.ro