Lia Olguța Vasilescu, un nou dosar la DNA

Lia Olguța Vasilescu, un nou dosar la DNA

29 știri, 137

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, susține că are informații potrivit cărora va fi din nou citată la DNA pentru a da declarații într-un dosar în care a fost reclamată că nu a asfaltat o stradă, ea spunând că are astfel de informații de la un procuror care i-a spus că mai are „niște dosare în lucru, printre care și ăsta”. În acest context, Vasilescu a spus că „toate spețele sunt absolut idioate”.

„Aflu, printre altele, că mai am un dosar pentru că există un denunț că nu am asfaltat strada unui cetățean care și-a construit o casă în câmp. Și pentru asta probabil voi fi chemată în perioada următoare ca să dau declarație, toată presa o să vină să vadă corupta de la PSD care, iată, nu a asfaltat strada omului, dar până să afle că nu i-am asfaltat strada și care-i speța, o să spună că e un act de corupție”, a afirmat Olguța Vasilescu luni sesară, la Antena 3.

Întrebată dacă are “informații certe” că va fi chemată la audieri pentru acest dosar Vasilescu a răspuns: “Da, da!”

“Am informații pentru că am vorbit cu un procuror care mi-a spus că mai are niște dosare în lucru, printre care și ăsta. Toate spețele sunt absolut idioate, vă spun la modul sincer că nici nu mi-a venit să cred că în țara asta se interceptează și pentru așa ceva, pentru astfel de spețe”, a afirmat Vasilescu. Ministrul Muncii a susțínut că a fost filată cu „cel puțin 12 oameni care au lucrat numai pe filajul...

    Citește pe cotidianul.ro