Omul de afaceri Ștefan Mandachi pune la dispoziția cadrelor medicale din județul Suceava hotelul său de 4 stele6Foto© observator.tv

Omul de afaceri Ștefan Mandachi pune la dispoziția cadrelor medicale din județul Suceava hotelul său de 4 stele

, 8 știri, 58 vizualizări

Antreprenorul Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova în semn de protest, a anunțat că-și pune la dispoziție hotelul de patru stele, gratuit, pentru cadrele medicale, voluntarii și polițiștii din Suceava care luptă împotriva coronavirusului și care nu doresc să-și pună în pericol familiile.

„1. Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENȚIE PENTRU CARANTINĂ ȘI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru:

- pentru medici/ asistenți medicali/ voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de Coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur. Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera.