Oprea, despre formațiunile lui Cioloș și Ponta: Sunt partide de Intelligence. Eu sunt militar cu gradele la vedere3Foto© puterea.ro

Oprea, despre formațiunile lui Cioloș și Ponta: Sunt partide de Intelligence. Eu sunt militar cu gradele la vedere

, 9 știri, 92 vizualizări

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat că Pro România și Plus sunt "partide de intelligence", el explicând astfel faptul că cele două formațiuni au deja scoruri de peste 10% în sondaje, în condițiile în care formațiunea sa își propune o astfel de țintă pentru alegerile locale și parlamentare din 2020, informează Agerpres.

Întrebat într-o conferință de presă, susținută la Borșa, cum se face că partidele lui Victor Ponta și Dacian Cioloș au ajuns deja la două cifre în sondaje, Gabriel Oprea a replicat: „Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (...) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar, eu știu ce înseamnă munca de teren".

Întrebarea a fost formulată după ce Gabriel Oprea a anunțat că partidul este într-o perioadă de reorganizare. El a evitat să spună care este ținta pentru alegerile europarlamentare, însă a spus că pentru cele locale și parlamentare, aceasta este de două cifre, deci de peste 10%.