Oprea (MMACA): Suntem într-o ofensivă a diplomației comerciale de recucerire a piețelor tradiționale,unde produsul românesc era cunoscut2Foto© agerpres.ro

Oprea (MMACA): Suntem într-o ofensivă a diplomației comerciale de recucerire a piețelor tradiționale,unde produsul românesc era cunoscut

, 6 știri, 5 vizualizări

Producătorii români trebuie să-și găsească și alte piețe de desfacere și suntem într-o ofensivă a diplomației comerciale de recucerire a piețelor tradiționale, unde produsul românesc era cunoscut, a declarat, marți, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan-Radu Oprea, în cadrul conferinței de închidere a două proiecte ce au vizat finanțarea IMM-urilor.

"Mă aflu aici la momentul închiderii unor programe pe fonduri elvețiene, dar eu spun că accentul nu este pe ideea de închidere a unui program, ci pe ideea de continuare a acestor programe împreună, pentru că este o poveste de succes, un program care are rezultate foarte bune. Trebuie să învățăm să vorbim din ce în ce mai mult despre export.

Așa cum în anii trecuți am început să vorbim despre antreprenoriat, atunci când în 2017 cifrele statistice arătau că aproape zero tineri doreau să devină antreprenori. Ca urmare a Start-Up Nation, 6 din 10 tineri doresc să devină, astăzi, antreprenori.