Opt angajați Mega Image au murit în accidentul din Ialomița11Foto© observator.tv

Opt angajați Mega Image au murit în accidentul din Ialomița

, 29 știri, 33 vizualizări

Opt din cele zece persoane care au murit în accidentul grav de circulație produs sâmbătă dimineața pe DN 2A Slobozia - Urziceni erau angajați Mega Image, a anunțat retailerul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, șapte dintre răniți sunt tot angajați ai companiei.

"Anunțăm cu regret faptul că, în dimineața zilei de astăzi, am pierdut opt colegi și alți șapte sunt răniți în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre. Suntem alături de familiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare", scriu reprezentanții Mega Image.

Accidentul de circulație s-a produs în zona localității Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir și un microbuz de transport pasageri și a fost provocat de faptul că șoferul tirului a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu microbuzul de călători, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.