Orban: Conducerea PSD își asumă grobianismul dacă nu-l dă afară din partid pe Șerban Nicolae
Foto: stirileprotv.ro

Orban: Conducerea PSD își asumă grobianismul dacă nu-l dă afară din partid pe Șerban Nicolae

7 știri, 58

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că, în situația în care conducerea PSD nu-l exclude pe Șerban Nicolae din partid, acceptă comportamentul acestuia, pe care îl cataloghează "grobian" și "deviant".

"În cazul în care conducerea PSD nu îl dă afară nici acum pe Șerban Nicolae din partid, înseamnă că își asumă public grobianismul, mojicia, agresivitatea și nesimțirea lui. Înseamnă că aprobă comportamentul lui deviant și că acceptă că Șerban Nicolae este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce înseamnă că intră în conflict definitiv cu bunul simț, cu decența, cu politețea, cu respectul față de oameni, cu civilizația", a scris miercuri Orban pe Facebook.

Deputatul USR Cosette Chichirău a povestit miercuri la Parlament că a fost "înjurată" de senatorul PSD Șerban Nicolae.

"În plen, eu am făcut un live pe Facebook, ați văzut că grupul USR a ieșit în față, cu însemne care spuneau 'Hoții', în timp ce colegul nostru Stelian Ion susținea amendamentele depuse de USR. Din cauză că eu filmam, au început să apară înjurături la adresa mea. Ce ați văzut e probabil o mică parte din ce se spunea în plen de mai mulți deputați de la PSD. Dar nu e important cum am fost insultată eu, important este ce se întâmplă cu Justiția din România, se întâmplă o procedură de urgență neconstituțională, în timp ce nu avem procedură de urgență pe niciun aspect din sănătate, educație sau autostrăzi.

(...) Avem de...

    Citește pe agerpres.ro