Orban: `Noul slogan al PSD e „Bagă-i în dubă” sau „Vine duba”`

Orban: `Noul slogan al PSD e „Bagă-i în dubă” sau „Vine duba”`

9 știri, 43

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că sâmbătă Congresul PSD nu a fost unul al unui partid democratic și a apreciat că noul slogan al social-democraților este "Bagă-i în dubă" sau "Vine duba".

"În Cartea Neagră elaborată de PNL veți vedea toate răspunsurile la poveștile vânătorești de pe lacul Belina pe care ni le spune președintele PCR, pardon, PSD. Am văzut ieri un congres - al 15-lea Congres PCR, nu congresul unui partid democratic din România. Cred că noul slogan al PSD e 'Bagă-i în dubă' sau 'Vine duba'. Am avut, practic, un eveniment la care cetățeanul nu a putut să vadă decât din stradă, garduri, lanțuri de polițiștii locali, jandarmi", a afirmat Orban duminică, după ședința Biroului Politic Național.

Potrivit lui Orban, "cetățenii au fost împiedicați să circule pe domeniul public".

'Practic, Bucureștiul a fost confiscat, zona din București - și tot domeniul public din zona respectivă - a fost confiscată de PSD. Din păcate, Jandarmeria și Poliția Locală au fost transformate în instrumente de luptă a PSD împotriva cetățenilor. Nu putem accepta ca un partid în anul 2018 să se comporte în asemenea hal cu cetățenii", a adăugat Orban.

    Citește pe jurnalul.ro