Orban, despre excluderea lui Daniel Zamfir din PNL
Foto: www.cotidianul.ro

Orban, despre excluderea lui Daniel Zamfir din PNL

7 știri, 47

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, în legătură cu excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid, că nu a existat niciun lider PSD care să îl egaleze pe fostul liberal în atacurile asupra formațiunii de dreapta.

„Am formulat propunerea de excludere (din PNL – n.r.). Motivele care au stat la baza acestei propuneri sunt nerespectarea hotărârilor organismelor statutare ale partidului și atacurile sistematice asupra conducerii Partidului Național Liberal, împotriva liderilor PNL. Chiar făceam o monitorizare de presă pe ultimele patru luni, nu există niciun lider PSD care să-l egaleze pe Zamfir la atacurile împotriva PNL și împotriva leadership-ului PNL.

Nu o fac cu plăcere, sincer, dar sunt obligat să o fac, pentru că PNL are destui adeversari și întotdeauna cei mai periculoși adeversari sunt cei pe care nu îi cunoști. Știți vorba aia «Apără-mă Doamne de dușmani, că de prieteni am eu grijă»”, a afirmat liderul liberal, într-o conferință de presă susținută duminică la sediul PNL Brașov.

    Citește pe cotidianul.ro