Orban, despre o posibilă tergiversare a anticipatelor de către PSD: Avem ac de cojocul lor3Foto© antena3.ro

Orban, despre o posibilă tergiversare a anticipatelor de către PSD: Avem ac de cojocul lor

, 4 știri, 36 vizualizări

"Avem ac de cojocul lor și pentru această eventualitate. Dar nu vă pot spune acum, veți afla", a arătat liderul PNL conform HotNews, într-o declarație de presă susținută sâmbătă la Palatul Parlamentului. În ce privește ordonanța de urgență privind organizarea alegerilor parlamentare înainte de termen, el s-a declarat convins că PSD nu va modifica prevederile referitoare la desfășurarea alegerilor pe parcursul a trei zile pentru diaspora.

"Nu cred că PSD își poate permite, după ce le-a făcut românilor din diasporă - și în alegerile din 2014 și în alegerile europarlamentare din 2019 - nu cred că își pot permite să își schimbe punctul de vedere pentru că, până la urmă, inclusiv PSD a votat proiectul de lege al PNL care a permis exercitarea votului în diasporă în condiții normale, decente. Ca atare, eu nu cred că această prevedere poate fi afectată", a mai spus președintele PNL.

În ce privește posibilitatea de a vota la orice secție, Orban a declarat că această prevedere le va permite să își exprime opțiunea și celor care nu se vor afla în localitatea de reședință în ziua scrutinului.