Orban, liberalilor: Niciun blat cu PSD
Foto: www.agerpres.ro

Orban, liberalilor: Niciun blat cu PSD

8 știri, 37

Ludovic Orban, candidat la președinția PNL, le-a transmis sâmbătă liberalilor că nu trebuie să existe niciun blat cu PSD.

"Niciun blat cu PSD, să fie clar. Cunosc bine acest partid, știu foarte bine cine face blat cu PSD. Le spun de acum să înceteze orice negociere de culise, să înceteze orice joc pe sub masă, să nu mai încerce să vândă interesele PNL pentru funcții sau pentru avantaje personale sau pentru afaceri făcute cu PSD. Cine vrea să lupte alături de noi îl așteptăm, cine nu vrea să lupte o să rămână mai în spate", a spus Orban la Congresul PNL în care este ales noul președinte al liberalilor.

El a spus că nicio decizie politică importantă în PNL nu mai trebuie luată în spatele ușilor închise de la centru, ci după consultarea bazei partidului. De asemenea, Orban a pledat pentru organizarea imediată de alegeri în cazul în care sunt vacantate funcții în partid.

"Niciun stranier care să fie titularizat pe o funcție pe care PNL poate să depună candidat sau să numească în locul celor merituoși din PNL, chiar dacă l-ar chema Dacian. Există mii de Dacieni Cioloși în PNL, care nu au avut norocul să fie sprijiniți (...). Sunt în PNL și au rămas alături de noi. Să dea Dumnezeu să putem să-i scoatem la suprafață", a mai spus liberalul.

El a ținut să dea garanții că niciun "Agamiță Dandanache" nu fi trimis de la centru să candideze într-o filială.

"Niciun membru care își exprimă...

    Citește pe agerpres.ro