Organizatorii Untold vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca
Foto: www.romaniatv.net

Organizatorii Untold vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca

7 știri, 56

Organizatorii Untold au anunțat că vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfășurat o parte din festival, acestea ridicându-se la aproape 300.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Untold transmis, duminică, lucrările care vor fi executate includ pregătirea terenului și supraînsămânțare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coșuri de gunoi, plombare gropi.

”Organizatorii Untold și-au propus ca în baza acordului de manifestare publică să vină în susținerea comunității locale și să acopere integral costurile de reamenajare a Parcului Central și a parcului din vecinătatea Hotel Sport, reamenajare necesară atât în urma organizării festivalului, cât și din cauza unor factori independenți (canicula din ultima perioadă, organizarea în parc a altor evenimente, uzura normală a parcului de peste an), potrivit Agerpres.

În acest sens, Primăria Cluj-Napoca a stabilit necesarul lucrărilor de modernizare: pregătire teren și supraînsămânțare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coșuri de gunoi, plombare gropi. Costurile totale se ridică la suma de 282.354 lei și vor fi suportate integral de către organizatorii Untold”, se arată în comunicat.

L...

    Citește pe romaniatv.net