Eco Sud este partener oficial al campaniei „Let's Do It, România!“ pentru al V-lea an
Foto: www.antena3.ro

Eco Sud este partener oficial al campaniei „Let's Do It, România!“ pentru al V-lea an

11 știri, 8

Eco Sud, unul dintre liderii pieței naționale în gestionarea deșeurilor, este partener oficial al campaniei „Let's Do It, România!“ pentru al V-lea an, reconfirmând susținerea pentru protejarea mediului și a sănătății populației. Eco Sud s-a alaturat campaniei încă de la inițierea sa în România, respectiv din anul 2010, continuând apoi în 2011, 2012, 2013 și 2016, perioade în care compania a asigurat în total depozitarea a zeci de tone de deșeuri în depozitele și centrele de management integrat pe care le administrează.

„Suntem partener oficial al campaniei «Let's Do It, România!» și facem astfel încă un pas important spre a păstra spațiile urbane, dar și rurale, cât mai curate. Încercăm totodată să protejăm sănătatea populației, care în ultimul timp are tot mai mult de suferit din cauza deșeurilor aruncate la întâmplare. Eco Sud duce de aproximativ 20 de ani o politică activă de prevenire a factorilor de risc, ce ar putea polua mediul înconjurător și afecta implicit sănătatea oamenilor.

Iar prin intermediul acestei campanii dorim să tragem un semnal de alarmă asupra importanței colectării slective și a depozitării deșeurilor în spații special amenajate, conforme standardelor impuse de UE”, a declarat Dan Stănoaia, Director Comercial Eco Sud S.A.

    Citește pe antena3.ro