(P) Manchester City da gol in ambele reprize, Juventus castiga cu Tottenham

(P) Manchester City da gol in ambele reprize, Juventus castiga cu Tottenham

28 știri, 30

Liderul din Premier League, Manchester City, are cel putin aparent meci simplu cu FC Basel, in deplasare, in UEFA Champions League. "Manchester City este marea favorita in intalnirea din deplasare, cu Basel. In mare forma in Premier League, "cetatenii" se pot gandi deja la sferturile competitiei. Este adevarat ca in grupe, elvetienii au reusit o mare surpriza in fata lui Man. United, in City este altceva, dovada fiind diferenta consistenta ce separa cele doua formatii in campionatul englez", explica Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet.

In ideea unui meci dominat de oaspeti, se poate paria pe faptul ca City da gol in ambele reprize - cota 1,98. Manchester City a inscris cate 4 goluri in deplasarile care au contat din grupe, la Napoli si Feyenoord. O alta idee pentru biletul zilei: Sterling marcheaza - cota 2,70. Sterling este cel mai bun marcator al "cetatenilor" in acest sezon de UCL, cu 4 reusite.

Juventus Torino - Tottenham, programat tot in Liga Campionilor, pare un duel mai echilibrat. Pentu o cota buna (2,70) se poate miza pe scor 0-0 pana in min. 29:59. Juventus a marcat 71,4% din totalul golurilor din UCL dupa prima jumatate de ora! Juventus a trecut recent de Man. City (1-0) si Chelsea (3-0), in timp ce Spurs are o singura victorie in 8 meciuri din Italia. In concluzie, pont de pariere: Juventus castiga - cota 1,92.

"Aflate in forma foarte bu...

    Citește pe prosport.ro