Pandurii Târgu Jiu, retrogradată de o decizie a FIFA2Foto© sport.ro

Pandurii Târgu Jiu, retrogradată de o decizie a FIFA

, 7 știri, 53 vizualizări

Președintele Răzvan Burleanu a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că FRF va aplica această depunctare dacă oficialii grupării gorjene nu aduc până la 30 mai dovezi privind plata salariilor restante către cei doi fotbaliști.

"În urma acumulării unor datorii ale clubului Pandurii către jucătorii Bunoza și Vasiljevic, FIFA ne-a solicitat depunctarea grupării din Târgu Jiu cu 9 puncte. Decizia Comitetului Executiv a fost să punem în aplicare sancțiunea FIFA începând cu 30 mai, astfel încât clubul Pandurii să aibă un termen de grație pentru a ne aduce informații noi. Mai exact dacă s-au plătit aceste datorii către cei doi jucători sau nu. Dacă situația rămâne aceeași ca până azi, atunci clubul Pandurii va fi depunctat", a afirmat Burleanu.

Depunctarea ar scădea drastic șansele echipei Pentru Pandurii Târgu Jiu de a evita retrogradarea în Liga a III-a, având în vedere că în momentul de față ocupă poziția a 15-a, cu 41 de puncte, în clasamentul Ligii a II-a. După reducerea punctelor, echipa ar face 32 și ar coborî pe locul 17, în condițiile în care mai sunt doar 2 etape de disputat.