Panică la filmul Joker. Ce a pățit un tânăr care a început să aplaude în timpul crimelor4Foto1Video© stirileprotv.ro

Panică la filmul Joker. Ce a pățit un tânăr care a început să aplaude în timpul crimelor

, 4 știri, 9 vizualizări

„La jumătatea filmului când Jokerul a început să ucidă oameni și ținea un monolog despre cât de malefică este societatea, un bărbat a început să aplaude tare. Oamenii țipau să înceteze, dar el a continuat. A început să aplaude și în timpul unei scene cu împușcături. A devenit agresiv când spectatorii îi cereau să înceteze. Agenții de pază au venit după el” a povestit un martor pentru ABC News.

„Joker”, cu Joaquin Phoenix în rolul celebrului adversar al lui Batman, a fost lansat în toată lumea la începutul lunii octombrie și a avut încasări record. Potrivit Reuters, filmul avea încasări de 93 de milioane de dolari în primele zile petrecute pe ecrane. Până acum, recordul de încasări la premieră pentru luna octombrie era deținut de „Venom”, care avea 80 de milioane de dolari.

Filmul oferă povestea originii personajului Joker fiind plasată în 1981. Pelicula îl urmărește pe comicul Arthur Fleck pe măsură ce devine unul dintre cei mai temuți criminali din Gotham City. Joaquin este considerat unul dintre favoriții pentru premiul Oscar din 2020, pentru interpretarea personajului principal.