Parchetul Militar Ploiești, sesizat în urma unui accident în care un militar a murit, iar 3 au fost răniți

Parchetul Militar Ploiești, sesizat în urma unui accident în care un militar a murit, iar 3 au fost răniți

11 știri, 21

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Biroul de Informare și Relații Publice al unității militare, cei patru se întorceau din învoire într-un autoturism proprietate personală. Pe drumul de acces către instituția militară, după traversarea căii ferate, la aproximativ 400 metri de poarta de acces, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului.

"În urma impactului, toți ocupanții autoturismului au fost răniți, cel mai grav fiind militarul aflat la volan. Cu toate eforturile depuse de echipajele medicale sosite la fața locului, caporalul clasa a III-a Comăneci V. Robert George, șoferul autoturismului, nu a mai putut fi salvat. Totodată, un alt militar, cu multiple traumatisme, a fost preluat, în stare stabilă, de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central din Bucureșt, ultimii doi militari, răniți mai ușor, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, unde sunt internați în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol", se arată în comunicat.

Sursa citată mai precizează că a fost sesizat Parchetul Militar Ploiești de pe lângă Tribunalul Militar București, iar comandantul Școlii Militare a numit o comisie la nivelul unității care va stabili circumstanțele producerii evenimentului.

Caporalul clasa a III-a Robert ...

    Citește pe romaniatv.net