Partida dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia, arbitrată de un francez11Foto1Video© sport.ro

Partida dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia, arbitrată de un francez

, 35 știri, 56 vizualizări

Edward Iordănescu a ajuns la Cluj Napoca, miercuri, așa cum v-a anunțat GSP.RO, însă antrenorul ce-a cucerit Supercupa României cu ardelenii în 2018 nu va sta pe bancă joi seară. Chiar dacă, până la ora partidei, ar putea ajunge la un acord cu Neluțu Varga. Discuțiile vor continua în următoarele ore, doar că Edi nu se pripește, după ce fiasco a trăit în precedentul mandat.

Bulgarii au declarat încă de la Sofia că vin să joace fotbal, să-i încurce pe români, pentru miza celor 270.000 de euro cu cât este premiată o victorie în grupele EL. Recent angajat la Steaua Bulgariei, cum mai este denumită ȚSKA Sofia, antrenorul Bruno Akrapovic a mărturisit că el și echipa sa nu se lasă afectați de coronavirus, care a afectat și formația bulgară.

„Vom juca împotriva unei echipe de calitate, cu fotbaliști experimentați, dar schimbarea antrenorului ne poate oferi surprize și noi să profităm. Sunt mulțumit de jucătorii mei. Am aflat acum că ȚSKA nu a învins niciodată în precedentele patru meciuri în România, dar vom încerca să facem o diferență pentru meciul de mâine.