Pasagerul unui avion a deschis o ieșire de urgență, după ce a confundat-o cu ușa de la toaletă4Foto© revistapresei.hotnews.ro

Pasagerul unui avion a deschis o ieșire de urgență, după ce a confundat-o cu ușa de la toaletă

, 5 știri, 12 vizualizări

Un pasager al unei curse care pleca din Manchester cu destinația Pakistan a deschis ușa de urgență a avionului după ce a confundat-o cu cea a toaletei! Zborul 702, operat de compania Pakistan International Airlines (PIA), trebuia să decoleze de la Manchester cu destinația Islamabad, Pakistan, vineri, dar a avut o întârziere de șapte ore, a anunțat compania aeriană.

Patruzeci de pasageri au fost dați jos din avion, fiindcă, din cauza incidentului, „toboganul destinat ieșirii s-a declanșat automat”. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat pentru CNN că pasagerul a deschis ușa crezând că este cea de la baie și că niciun alt pasager nu a fost afectat de acest incident. Cei de la aeroport n-au oferit nicio explicație despre evenimentul de vineri.

Post-ul Un pasager a dechis ușa de urgență a avionului după ce a confundat-o cu cea a toaletei! apare prima dată în Libertatea.ro.