Patru ani de închisoare pentru recidivistul ce a atacat o tânără care aștepta liftul5Foto2Video© stirileprotv.ro

Patru ani de închisoare pentru recidivistul ce a atacat o tânără care aștepta liftul

, 10 știri, 18 vizualizări

Instanța a admis, de asemenea, în parte acțiunea civilă formulată de persoana vătămată, constituită parte civilă și, în consecință, obligă inculpatul la plata sumei de 5.000 lei cu titlu de daune morale. De asemenea, instanța a admis acțiunea civilă formulată de Spitalul Județean de Urgență Alba și obligă inculpatul să plătească în favoarea acestuia suma de 1.922,72 lei, cu dobânda legală aferentă calculată din ziua următoare externării tinerei - 23 noiembrie 2018 - și până la plata efectivă, reprezentând cheltuieli de spitalizare ale victimei.

'În baza art. 7 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat, conform dispozițiilor acestui act normativ în vederea introducerii profilului genetic al inculpaților în SNDGJ, atrăgând atenția inculpatului că probele biologice recoltate vor fi utilizate pentru obținerea și stocarea în SNDGJ a profilului genetic', se menționează în soluția pe scurt.

Instanța menține măsura arestării preventive a lui Nicolae Tiberiu Drăgoi, care poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare. Un recidivist, eliberat din închisoare în septembrie 2018 în baza recursului compensatoriu, a atacat și tâlhărit o tânără din Alba Iulia care aștepta liftul în scara unui bloc.