Patru tineri, prăbușiți cu mașina, pe Transfăgărășan, de la 40 de metri înălțime5Foto© bzi.ro

Patru tineri, prăbușiți cu mașina, pe Transfăgărășan, de la 40 de metri înălțime

, 7 știri, 34 vizualizări

Salvamontiștii din Argeș au intervenit, duminică, la un accident pe Transfăgărășan, produs la km 115, într-o curbă "ac de par", unde o mașînă în care se aflau patru tineri a ieșit de pe drum și s-a prăbușit de la o înălțime de aproximativ 40 de metri, de pe un tronson pe altul.

Accidentul a fost observat și anunțat la 112 de către un participant la trafic.

"În mașînă se aflau patru tineri cu vârste între 23 și 25 de ani, din Teleorman, care coborau dinspre Bâlea spre Curtea de Argeș, iar la km 115 unde este o curbă în ac de par, probabil din cauza neadaptării vitezei la drumul care este și un pic înghețat, șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și s-a prăbușit până pe celălalt tronson al Transfăgărășanului. S-au răsturnat de câteva ori, nu au fost răniți grav, au ieșit singuri din mașină", a declarat Cristian Toma, de la Salvamont Argeș, potrivit ziare.com.

Accidentul a fost observat și anunțat la 112 de către un participant la trafic. Tinerii au fost preluați de ambulanța SMURD de la Baza Salvamont Argeș și de două ambulanțe venite de la Curtea de Argeș și au fost transportați la spital pentru investigații medicale.