„Dacă ar fi să aleg între un prieten și PSD, aș alege PSD”
Foto: www.romaniatv.net

„Dacă ar fi să aleg între un prieten și PSD, aș alege PSD”

11 știri, 22

Paul Stănescu a menționat că prioritar pentru PSD este să aibă majoritate parlamentară, să mențină coaliția cu ALDE, să aibă guvern și să realizeze programul de guvernare.

"Aici la Olt, vreau să fiu foarte sincer, toate problemele pe care le avem în partid, sigur sunt opinii, sunt păreri, sunt personalități foarte multe, le discutăm în partid și eu fac și pe această cale apel la unitate la toți colegii, nu numai din județul Olt, din toată țara, pentru că am promis în 2016, în campania electorală, am venit cu un program de guvernare bine articulat și la această oră suntem în grafic, să spun așa, cred că prioritatea noastră numărul unu și până la urmă și a României este să avem majoritate parlamentară, să menținem coaliția cu ALDE, să avem guvern și să ducem la bun sfârșit tot ce am spus în 2016, adică programul nostru de guvernare.

Sigur că sunt discuții, păreri diferite, am spus mai înainte lucrul ăsta, dar vă spun ce cred eu, dacă ar fi să aleg, eu știu, între un om, o persoană, un coleg, un prieten și România aș alege România. Așa și la partid. Dacă ar fi să aleg între un coleg, o persoană, un prieten și PSD, aș alege PSD", a spus Paul Stănescu.

Citește pe romaniatv.net