Paul Stănescu, despre rețelele interlope din Olt: Sunt oameni politici care pot fi acuzați în mod direct de legături cu asemenea grupări© agerpres.ro

Paul Stănescu, despre rețelele interlope din Olt: Sunt oameni politici care pot fi acuzați în mod direct de legături cu asemenea grupări

, 5 știri, 38 vizualizări

Senatorul PSD Olt Paul Stănescu a declarat, marți, că înțelege durerea lui Alexandru Cumpănașu, ca rudă apropiată a Alexandrei Măceșanu, însă nu e cazul să acuze pe toată lumea, el adăugând că niciodată nu a avut vreo legătură și nu a cunoscut vreun membru sau șef al unei grupări infracționale.

"Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate, rudelor. Înțeleg durerea domnului Cumpănașu, Alexandra a fost nepoata dumnealui. Dar e greu de la o întâmplare nefericită, de la o tragedie pentru care nu sunt cuvinte, să acuzi pe toată lumea.

În ceea ce mă privește pe mine, și am proprietatea cuvintelor, niciodată nu am avut legătură sau să cunosc vreun membru sau un șef al unei grupări infracționale, un clan interlop, niciodată nu am discutat cu asemenea oameni. Știm cu toții că există.