Paul Stănescu: "Kovesi nu mai poate să rămână"
Foto: www.agerpres.ro

Paul Stănescu: "Kovesi nu mai poate să rămână"

10 știri, 48

Laura Codruța Kovesi ar trebui să își dea demisia de la șefia Direcției Naționale Anticorupție, a afirmat luni vicepremierul Paul Stănescu, la sediul central al PSD.

"După ceea ce am văzut aseară la televizor, eu cred că nu mai poate să rămână dna Codruța Kovesi la conducerea DNA. Nu mă pricep juridic, dar cred că dumneaei ar trebui să își dea demisia în primul rând, asta ar trebui să facă dna Kovesi", a precizat Paul Stănescu, care a plecat din ședința BPN al PSD pentru a participa la o reuniune cu autoritățile locale.

El a anunțat că partidul va avea o poziție oficială "în ceea ce privește această chestiune foarte gravă".

"Și noi vom lua o decizie politică și o poziție oficială în tot ce s-a derulat în toată media românească și vom veni cu o decizie a partidului. Eu m-am retras din Biroul Permanent pentru că trebuie să mă întâlnesc cu autoritățile publice locale și m-am învoit", a spus vicepremierul Paul Stănescu.

Potrivit acestuia, cel mai probabil, în Biroul Permanent Național al PSD de luni se vor schița discuțiile care vor avea loc miercuri în Comitetul Executiv Național al partidului. "Și în CEX vom lua o decizie în ceea ce privește această chestiune foarte gravă", a completat Stănescu.

Duminică seara, într-o emisiune la Antena 3, procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga a susținut că șefa Direcției Naționale Anticorupție a chemat-o și a întrebat-o dacă ar putea urgenta d...

    Citește pe agerpres.ro