Paznicii unui supermarket, acuzați că au închis într-o cușcă o persoană a străzii

Paznicii unui supermarket, acuzați că au închis într-o cușcă o persoană a străzii

9 știri, 38

Paznicii unui supermarket din Satu Mare sunt acuzați de o sătmăreancă, pe pagina sa de Facebook, că ar fi închis o persoană a străzii cu deficiențe mintale într-o cușcă pentru deșeuri. Scena a fost observată când femeia ieșea de la cumpărături și se urca în mașină. Cei doi paznici au închis o femeie în cușca pentru deșeuri, situată în spatele supermarketului.

Întrebați despre ceea ce fac, ei au răspuns că acestea sunt ordinile primite de la șef, refuzând să dea mai multe explicații.

„Acest „domn” Cristi – paznic la Lidl, împreună cu colegul său, au închis-o pe această fată în locul destinat deșeurilor. Când zic că au închis-o, nu exagerez, au închis-o cu cheia. Am stat cam 10 minute până am pus bagajele în mașină, am așteptat să văd cum decurg lucrurile. Acest paznic și-a bătut joc, a aruncat cu zăpadă în gard, a zis că e ca un câine în cușcă. Am așteptat ... apoi i-am întrebat pe paznici: a furat ceva?

Au zis nu. „Ăsta e ordinul de la șeful”. Am întrebat dacă ordinul e să închizi o persoană. Au zis „așa ne-a zis șeful. Am zis că vreau să vorbesc cu șeful. La această afirmație unul dintre paznici a plecat iar la întrebarea „cum vă numiți ?”, paznicul din imagine a zis Cristi. Îl întreb de numele de familie ….a zis doar Cristi. I-am spus că nu are dreptul de a închide o persoană, a zis că așa face ca să o sperie 5 minute.

I-am spus că sunt acolo de 10 minute și că voi intra s...

    Citește pe adevarul.ro