Pe cine a sunat Dragnea din închisoare3Foto© cancan.ro

Pe cine a sunat Dragnea din închisoare

, 9 știri, 47 vizualizări

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut declarații mega-exclusive de la o sursă D.A.S. categoria A. Conform acesteia, Liviu Dragnea ar fi ”capotat” în închisoare! Ar fi cu moralul la pământ. Fostul lider al principalului partid de guvernământ ar fi ajuns să strige numele iubitei, Irina Tănase, iar gardienii sunt cu ochii în patru, cu ordinul clar să evite o tragedie. Atenție, urmează mărturii în premieră națională!

Departamentul de Anchete Speciale (D.A.S.) al CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor declarații-bombă despre viața de după gratii a lui Liviu Dragnea, departe de familie și de cei dragi.

“Este cu moralul la pământ, încă nu-i vine să creadă că a ajuns la închisoare. Este într-o stare foarte proastă, este trist și pare pierdut. A ajuns chiar să strige numele Irinei (n.r. iubita lui), dar și pe al șoferului. În fond, persoanele care erau tot timpul alături de el când se afla în libertate. Un lucru este cert, se va acomoda greu cu regimul de detenție”, ne-a mărturisit o sursă D.A.S. categoria A.