Pedofilii lui Orban și Iohannis3Foto© libertatea.ro

Pedofilii lui Orban și Iohannis

, 10 știri, 106 vizualizări

Subiectul nu a făcut mare vîlvă în ultramoralizatoarea presă romană. Ea are ochi și voce numai pentru corupție, ea fiind, în egală măsură, expresia acestui fenomen. Dar acum scriem despre copii. Cum spuneam. Cineva, sătul peste măsură de dosarele de pedofilie îngropate pe rațiuni juridice închipuite, a dat o mînă de ajutor la punerea pe tapet a subiectului.

Și a apărut materialul din Dela0.ro care a devenit subiect de inspecție pentru CSM. Nu știu dacă există o legătură între autosesizarea CSM și legea votată în parlament. Diferențele din calendar nu exclud categoric o asemenea posibilitate. Oricum, legea a fost votată de Parlament și era cît pe aci să devină un pericol uriaș pentru toți cei vinovați de pedofilie.

Pe neașteptate, guvernul Orban contesta legea la Curtea Constituțională. Nu președintele Klaus Iohannis, mare artist în contestări inutile, nu ONG-urile conectate la finanțele democraților americani și la lecțiile de democrație predate pe benii lui Georges Soros. Legea pedepselor nemiloase pentru pedofili a fost contestată de guvernul Orban.