Percheziții, în biroul soțului Vioricăi Dăncilă2Foto© romaniatv.net

Percheziții, în biroul soțului Vioricăi Dăncilă

, 10 știri, 94 vizualizări

Miercuri, 14 octombrie 2020, au loc descinderi în București. Mascații efectuează în acest moment percheziții în biroul soțului, Cristinel Dăncilă, fostului premier al României, Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, este celebră pentru cariera sa în politică, dar și pentru numeroasele sale greșeli gramaticale pe care le-a spus în public. A fost aspru criticată pentru felul în care vorbește și gafele pe care le-a făcut de multe ori în fața celor care o urmăreau. Viorica Dăncilă a participat de curând la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de pe Kanal D, unde a răspuns la unele dintre cele mai mari curiozități ale jurnalistei. Aceasta a gafat din nou, chiar când încerca să se scuze.

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a participat la emisiunea lui Denise Rifai, unde jurnalista i-a adresat o serie de întrebări picante, la care a primit cele mai interesante răspunsuri. Viorica a fost rugată să explice de ce a făcut respectivele greșeli gramaticale în timpul mandatului de premier, pentru care a primit critici dure atât din parte colegilor, cât și din partea celor de acasă. Cele mai cunoscute gafe sunt imunoglobină, „Orice om îi este teamă de o plângere penală”, „De ce mințiți oamenii că în fiecare lună au crescut prețurile?”, pe care Viorica a încercat să le scuze.