PERSEIDE 2017, 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare

PERSEIDE 2017, 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare

15 știri, 90

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. Acest fenomen interesant - Perseide - nu este chiar o ploaie de stele, așa cum este cunoscută în limbajul obișnuit. De ce? Pentru că maximum de meteori care pot fi observați este de 100 pe oră în zonele de munte, respectiv de 20-30 în orașele mari.

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. În tradiția populară, se spune că Perseidele îndeplinesc dorințe. Astrologii antici vorbeau despre puterea lor nemărginită. Pentru ei, Perseidele reprezentau un dar din partea zeilor, o perioadă benefică prin care muritorii de rând primeau iluminare.

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. Perseidele ne pot afecta într-un mod neașteptat, ne ajută să vedem viața dintr-o altă perspectivă. Potrivit tradiției, dacă am avut parte de o perioadă dificilă, lumina stelelor căzătoare ne va arăta cum putem să depășim aceste probleme. Vom reuși să trecem mai ușor peste dificultăți și să găsim calea cea dreaptă.

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. Astrologii erau de părere că Perseidele vor aduce schimbări benefice pentru toată lumea. Anumite lucruri și întâmplări ne vor inspira să facem cele mai bune alegeri. De aceea este bine să vă puneți o dorință pentru fiecare stea căzătoare pe care o vedeți. Deși, în realitate, sunt mici fragmente de comete și asteroizi, la nivel spiritual, stelele căzăt...

    Citește pe dcnews.ro