Peste 20 de parlamentari, din exteriorul coalitiei PSD-ALDE, sustin motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu
Foto: www.bzi.ro

Peste 20 de parlamentari, din exteriorul coalitiei PSD-ALDE, sustin motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu

9 știri, 10

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca peste 20 de parlamentari, de la alte partide, sustin motiunea de cenzura initiata de PSD-ALDE impotriva Guvernului Grindeanu si ar urma sa o voteze miercuri.

"Nu stiu nimic vizavi de negocierile cu UDMR. Motiunea de cenzura va trece cu un scor extrem de substantial. Si alti parlamentari din alte partide considera ca motiunea e un lucru bun si vor veni si vor vota alaturi de noi", a declarat presedintele executiv al PSD.

Intrebat despre cati parlamentari este vorba, Badalau a raspuns ca ar fi peste 20.

"Nu pot sa va informez, cred ca peste 20", a mai spus Badalau, adaugand faptul ca le ureaza lui Sorin Grindeanu si Victor Ponta "sanatate multa si spor la guvernare inca doua zile".

Intre timp, negocierile cu UDMR sunt in plina desfasurare. In aceasta dimineata, si premierul Sorin Grindeanu si secretarul general al Guvernului, Victor Ponta s-au intalnit cu liderii UDMR pentru a discuta despre sustinerea Guvernului la votul de miercuri, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, ”Romania nu poate fi confiscata! Aparam democratia si votul romanilor”, a fost depusa si citita in Parlament, duminica, fiind semnata de 222 deputati si senatori PSD si ALDE, cu 11 mai putin decat ar fi nevoie pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, miercuri. Cei 11 parlamentari au abs...

    Citește pe bzi.ro


    Sorin Grindeanu, un an
    Președintele executiv al PSD Nicolae Bădălău: „Moțiunea va trece cu un scor extrem de s...