Peste jumătate dintre țările din Uniunea Europeană, în zona roșie pe harta privind restricțiile de călătorie8Foto© stirileprotv.ro

Peste jumătate dintre țările din Uniunea Europeană, în zona roșie pe harta privind restricțiile de călătorie

, 19 știri, 46 vizualizări

Mai mult de jumătate dintre țările Uniunii Europene, împreună cu Regatul Unit, sunt listate cu roșu pe o nouă hartă europeană privind restricțiile de călătorie publicată joi, 15 octombrie, de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC).

În această hartă prezentată marți la Luxemburg pentru a armoniza mai bine recomandările, doar trei țări din UE sau Spațiul Economic European (Norvegia, Finlanda și Grecia) sunt în mare parte în zona verde, în timp ce cinci țări (Italia, Cipru, Estonia, Lituania și Letonia) sunt în principal în zona portocalie. Cinci țări (Germania, Austria, Suedia, Danemarca și Islanda) nu sunt codificate în culori din cauza „lipsei datelor de testare,” dintr-un motiv nespecificat, potrivit Le Figaro.

Pentru cele mai importante știri ale zilei, transmise în timp real și prezentate echidistant, dați LIKE paginii noastre de Facebook!