Peste șase tone de alimente au fost retrase de la vânzare3Foto© adevarul.ro

Peste șase tone de alimente au fost retrase de la vânzare

, 5 știri, 13 vizualizări

În Săptămâna Mare, au fost retrase de la vânzare peste șase tone de produse alimentare neconforme și peste 72.000 de ouă care nu erau marcate corespunzător. Inspectorii sanitar-veterinari au făcut 5.000 de controale la unități din domeniul alimentar fiind aplicate 300 de sancțiuni, în valoare de 1,2 milioane de lei.

Potrivit ANSVSA, echipe de inspectori au făcut, în perioada 1-23 aprilie, controale în toată țara, la 4.990 de obiective din sectorul alimentar, pentru a verifica dacă sunt respectate condițiile sanitar-veterinare din piețele agro-alimentare, abatoarele și centrele de sacrificare a mieilor cu activitate temporară, unitățile de tranșare a cărnii, unitățile de procesare și depozitare a alimentelor de origine animală, în unitățile de vânzare cu amănuntul, precum și în unitățile de alimentație publică, potrivit Antena 3.

Citește și VIDEO/ Horia Brenciu ține post extrem până la Înviere. “Săptămâna asta, doar pâine prăjită, apă și mămăligă, din când în când”  Post-ul Peste șase tone de alimente au fost retrase de la vânzare, înainte de Paște apare prima dată în Libertatea.ro.