Petre Roman s-a înscris în proiectul politic a lui Ilan Laufer4Foto© romaniatv.net

Petre Roman s-a înscris în proiectul politic a lui Ilan Laufer

, 6 știri, 19 vizualizări

"Echipei Platformei Social Liberale (PSL) i se alătură două personalități marcante. Petre Roman, fost prim-ministru al României, și Mircea Coșea, fost europarlamentar, doctor în economie și președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză Economică, au devenit ambasadori pentru "România 10 în 10", primul proiect de țară al ultimilor 15 ani, inițiat sub egida PSL", a anunțat Ilan Laufer pe pagina de Facebook.

Anunțul oficial va fi făcut cu ocazia Conferinței Naționale a formațiunii, eveniment care are loc sâmbătă la Poiana Brașov, unde "Petre Roman va prezenta Pactul național pentru dezvoltare sustenabilă și creștere a calității vieții „Evoluție ecologică prin revoluție tehnologică," care cuprinde o viziune privind modernizarea României și crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea economiei verzi".

"Modernizarea României și alinierea la cele mai performante economii din Uniunea Europeană înseamnă schimbarea modelului de dezvoltare al țării prin promovarea economiei verzi, generând un echilibru între adoptarea noilor tehnologii și nevoile de reducere a poluării și de combatere a schimbărilor climatice.", spune Petre Roman, potrivit postării de pe Facebook.