Pintea spune că Bănicioiu și Arafat i-au reproșat că a dat procurorilor documente în cazul Colectiv. Înregistrare făcută publică© libertatea.ro

Pintea spune că Bănicioiu și Arafat i-au reproșat că a dat procurorilor documente în cazul Colectiv. Înregistrare făcută publică

, 9 știri, 22 vizualizări

Libertatea a publicat duminică o discuție pe care reprezentanții victimelor de la Colectiv au avut-o cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea, în care acesta se plânge că a fost mustrată de fostul ministru Nicolae Bănicioiu și de secretarul de stat Raed Arafat că dat procurorilor documente despre transportul în străinătate al răniților de la Colectiv, fără să-i anunțe.

Ulterior, ministrul a negat aceste afirmații, iar secretarul de stat Raed Arafat i-a cerut public să clarifice situația.

"Vă rog eu frumos să nu-mi mai spuneți de documente că și așa mi-a reproșat și Bănicioiu și Arafat că am dat documente la instanță fără să-i anunț!", spune Pintea în înregistrare, în contextul discuției despre documentele referitoare la transportul răniților în străinătate.