Pițurcă a plecat de la Craiova4Foto© sport.ro

Pițurcă a plecat de la Craiova

, 10 știri, 20 vizualizări

Antrenorul a demisionat ieri, dupa mai multe luni de ostilitate in ele si anumiti conducatori.

Victor Piturca a demisionat de la CS „U” Craiova, dupa un mandat de antrenor de aproape patru luni, in care echipa a inregistrat 8 victorii, 3 egaluri si 5 infrangeri. Adus sa dea un impuls clubului pentru a castiga titlul dupa o pauza de 29 de ani, fostul selectioner a lasat echipa pe locul patru in Liga 1, la sapte puncte de liderul CFR Cluj, cu patru etape inaintea finalului sezonului regulat. De asemenea, Craiova este calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Din informatiile Sport.ro, ruptura initiala dintre Piturca si conducere s-a produs dupa ce s-a plans insistent de calitatea gazonului de pe „Ion Oblemenco”, ceea ce ar fi creat oficialilor neplaceri in relatia cu Primaria Craiova, cea care a considerat ca a iesit cu imaginea sifonata in urma declaratiilor antrenorului si cu o gaura financiara in buget.

Ulterior, situatia sa s-a inrautatit, dupa ce echipa a pierdut puncte cu Poli Iasi, Academica Clinceni, Chindia si Sepsi, si a fost invinsa de doua ori de FCSB, aflata la randul ei intr-o forma slaba, de CFR Cluj si Astra, contracandidate la titlu.