Ce face Gigi Becali pentru a câștiga Liga Campionilor!
Foto: www.cancan.ro

Ce face Gigi Becali pentru a câștiga Liga Campionilor!

6 știri, 33

Gigi Becali și-a reafirmat dorința de a câștiga Liga Campionilor și a spus că Dumenzeu îi va împlini visul, pentru că se va ruga tot timpul.

„Când am intrat în fotbal, tot așa părea utopie ca noi să mai avem echipă în Liga Campionilor. Și am spus atunci și Dumnezeu așa a făcut, că a tras la sorți prima calificare, Real Madrid la București. Pare utopie, e adevărat, dar eu o să fac rugăciune. Fac rugăciune: Dumnezeu prima dată pregătește. Dumnezeu ți-l dă pe Man, ți-l dă pe Coman, ți-l dă pe Moruțan, ți-l dă pe Tănase, ți-l dă pe Nedelcu.

El pregătește când vrea să împlinească voia ta. După doi-trei ani, face puterea și puterea cu puțin noroc după aia, că pune puțin mâna, că nu poate să facă minuni să câștigi Liga Campionilor acum, dar el pregătește, creează puterea. După ce face puterea, îi dă și minte lui Gigi Becali cum trebuie să facă și înțelepciunea și gata. Vinde și un jucător cu 100 de milioane, mai întărește echipa, crește salariile la jucători la 500-600-700.000 pe lună, că altfel nu poți să-i ții.

Man acum e cu ochii pe el toată lumea. Peste doi ani îi dau 500.000 lui Man ca să-l țin. Așa lucrez eu. Am văzut eu cine face diferența la campioantul ăsta mondial. Face diferența munca și munca, și munca, și munca și iar munca. Avem calitate la echipă, Man, Tănase, Coman, Moruțan, super de calitate, și Qaka. Toată echipa echipa o să fie lider de echipă. Toți șase vor fi l...

    Citește pe antena3.ro