Platforma de recrutare eJobs își extinde portofoliul de business și lansează cursuri pentru formarea programatorilor2Foto© libertatea.ro

Platforma de recrutare eJobs își extinde portofoliul de business și lansează cursuri pentru formarea programatorilor

, 4 știri, 6 vizualizări

eJobs, cea mai mare platformă de recrutare din România, își extinde liniile de business și deschide Academia de IT Coders Lab, prin care va forma aproximativ 200 de programatori specializați în dezvoltare JavaScript și PHP, până la finalul anului. Numărul de cursanți va crește, însă, treptat, de la an la an, perspectiva fiind să ajungă la mai mult de 2.000 de programatori în următorii 3 ani.

Totodată, aceștia vor primi consiliere profesională și ajutor în găsirea unui loc de muncă, la finalul cursurilor. Academia se adresează tuturor celor care își doresc o carieră în IT, indiferent de vârstă sau de pregătirea profesională anterioară. ”În acest moment, există un deficit uriaș de IT-iști în România. În orice moment, piața ar putea absorbi cu ușurință aproximativ 20.000 de specialiști.

Clienții noștri ne spun aproape zilnic că au nevoie de soluții alternative pentru a acoperi această gaură. Pe de altă parte, tot mai mulți candidați își doresc să intre în această industrie, în jurul căreia s-au creat adevărate mituri în ultimii ani.